Politica de Retur

MARIMEA NU VI SE POTRIVESTE?

“Echipa Adidas Star este gata să vă ajute cu orice solicitare. Pentru a solicita o schimbare de mărime pentru produsul sau produsele comandate, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon +40732614623 și să ne informați cu privire la modificare.

• După ce ați înregistrat solicitarea, timiteti produsele prin orice firma de curierat doriti dumneavoastra iar taxa de transport va fi suportata de catre client, iar noi va trimitem produsul pe care il doriti la schimb si transportul este suportat de noi.

• Solicitarea de schimb poate fi efectuată în maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului.

• Produsele trebuie să fie returnate în aceeași stare în care le-ați primit, fără semne de uzură, și să fie ambalate într-un ambalaj suplimentar de protecție (sac de plastic, pungă sau folie) cu etichetele originale atașate.

Dacă respectați aceste condiții, puteți returna produsul pentru a efectua schimbul.

IMPORTANT

• În cazul în care produsul comandat nu mai este disponibil în stoc, aveți opțiunea de a alege un alt model. Valoarea produsului inițial achiziționat va fi dedusă din prețul noului produs selectat, iar acesta vă va fi expediat. Valoarea noului produs trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea produsului returnat.”

Shopping Cart
Discuta cu un consultant.
1
Te putem ajuta?
Scan the code
Salut! 👋
Te putem ajuta?